-- Adversting 9 REKLAM ALANI --

-- Adversting 10 --

-- Adversting 1 REKLAM ALANI --

Millet Bahçesi İçin Start Verildi

94 bin metrekarelik Zeytinburnu Millet Bahçesi için geri sayım başladı. 4 senedir üzerinde çalışılan ve kısa süre önce projesi tamamlanan Türkiye’nin ilk Millet Bahçesi için ilk kazma önümüzdeki aylarda vurulacak.

16:37:56 | 2018-10-27

-- Adversting 5 REKLAM ALANI --

94 bin metrekarelik İstanbul’un en özgün bahçesi için çalışmalara aralıksız devam eden Zeytinburnu Belediyesi, Beştelsiz Mahallesi’ndeki askeri lojmanlarda ikamet eden ordu personelinin, büyük çoğunluğu tamamlanan Başakşehir 5’inci Etap’taki yeni askeri lojmanlara taşınmasıyla birlikte ilk kazmayı vuracak. 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi tamamlandığında Türkiye’nin en özgün sosyal donatı alanlarından biri olacak.

Tapusu 22 Mart 2016’da alınan ve projesi o zaman hazırlanan Beştelsiz Mahallesi’ndeki askeri lojmanların yerine yapılacak Millet Bahçesi için ilk kazma sonbaharda vurulacak. Askeri lojmanlardaki personel ise TOKİ tarafından yapılan ve kısa süre içinde tamamen bitecek olan Başakşehir 5’inci Etap’taki yeni askeri lojmanlara taşınacak. Çalışmaları sonbaharda başlayacak olan Millet Bahçesi’nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

-- Adversting 6 REKLAM ALANI --




ETİKET :   millet bahçesi espower bilişim

Tümü